CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 3 augusti 2010

Bluffbloggen is alive!!!

Sverige börjar vakna till liv efter en underbar sommar.
Så börjar även landets för!&%/!&ade Odd Molly kopieringssäljare göra - alltså dags att ge Bluffbloggen lite ny energi igen.
Som ni alla vet är det en himla skillnad på kopior (en kopia säljs som ett original, köparen köper vad han tror är en äkta vara) och plagiat (ett plagiat är ett plagg som liknar ett känt original, ett plagiat gör inget anspråk på att vara ett original).
På vår årliga Ullaredsrunda kunde man på Ge-Kås hitta ett flertal plagiat av kända Odd Mollymodeller.
Själv tycker jag att dessa är rätt ok, det då de inte är ute efter att säljas som original och varenda 'kännare' ser skillnaden.
Nej pest, pina och död till dessa marodörer som skor sig på okunniga människor - men mest ska de skämmas som med berått mod medvetet köper en kopia, allt för att spara några, i sammanhanget ynka hundralappar.
En som gått igång rejält på detta är min bloggande tatuerade vän Linda, läs mer om hennes utbrott här *hihi* (läs detta dessutom på en rungande 'ösköttska'!)

Bluffbloggen kan man nu delta i alla ämnen via ett utmärkt forum.
Lägg till dig som 'medlem' så kan du sedan starta mer eller mindre intressanta diskussioner och och även följa vad andra råkat ut för.
Själv hoppas jag kunna byta och sälja lite kläder där, förvisso är marknaden något mindre än på Tradera men jag hoppas slippa dyra Traderaavgifter och trista kopior.

Originalet
/Carina

3 kommentarer:

  1. Underbart- nu när du äntligen är tillbaka bara spottar du ur dig inlägg=)

    SvaraRadera
  2. Ösköttska! Nej, Bärslagsmål ska det va! Smart idé med lite köp, byt och sälj på Bluffbloggen. Ska bli medlem bums! Kram

    SvaraRadera
  3. Övriga familjen ville åka till Ullared nu i sommar men jag vägrar. Har varit där en gång och det räckte för mig och vill jag träffa Kjell o R-M så kan jag göra det här hemma.

    SvaraRadera