CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 11 augusti 2010

Förnyelse...

Det där med att lägga till ett bonusnamn visade sig inte bara var att skicka in en blankett till Skatteverket, åh nej – så lätt kommer man inte undan.
För att våra myndigheter ska acceptera mitt lilla namntilltag kräver de att jag både förnyar passet samt körkortet.
Just passet tajmade vi in väldans bra, det gamla gick nämligen ut nu i juni – japp, där förenade man nytta med nöje.
Körkortet däremot hade varit godkänt i dryga året till, men men har storebror sagt att nytt körkort måste införskaffas så är det så.
Resultatet av dagens fotografering ser ni här!

EU medborgaren
/Carina
P.s Har uppenbarligen en fabless för att lägga huvudet på sne...

5 kommentarer:

 1. Önskar jag var så söt på mitt körkort! Ser för JÄVLIG ut, och då menar jag inte det på ett litet gulligt självömkande sätt... Jag menar ring 112 katastrof sättet :D hahaha Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh om man bara hade varit hälften så snygg och sett hälften så normal ut på sitt körkort/pass..... Skoj att det kommit igenom med ditt nya tilläggsnamn.

  SvaraRadera
 3. Nä inte från Mollykontot ;0) Vi driver ju gården som företag som tur är. Så helt själv skulle jag inte klara sådana utgifter med min lilla lön. Nu är de ju försäkrade vilket underlättar en hel del. Men man måste ju ändå ut med pengarna först...

  Du ser så fin ut på körkorte, mitt är TERRIBLE!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. Ja du lägger faktist ofta huvudet på sned! Sen får jag hålla med Sannibus, hur sjutton lyckas du se så normal ut?! Alla andra inklusive moi ser ut som f-n på körkortet;) Kram

  SvaraRadera
 5. Haha, mitt kort till mitt körkort tog jag hos en fotograf, Expert tror jag det var.... å du kan tro att han fick ta bilder haha, efter typ 20 st som han förhandsvisade på datorn så var där väl ett som blev ok ;-)

  SvaraRadera