CLE1960 - Instagram å jag liksom!

söndag 15 augusti 2010

Tjockesmockmaja

Satt och bläddrade bland gamla bilder och inser att jädrar i havet vilken välfärdsknubbis jag har varit (delvis fortsatt är...).
Åjo, jag är fullt medveten om att jag vägt ett antal kilo mer än idag med hehe – bilderna var lite av en ’ahaupplevelse’.
Under många år totalvägrade jag att ställa mig på en våg, jisses, vad var några siffror på en våg värda ähh sånt ställer bara till trassel i huvudet.
Så länge det fanns kläder som passade så passade jag på att leva gott.
Jag är dessutom lite av en superspecialist och har en fantastisk förmåga (även om bilderna nedan kanske inte visar det) att ’klä mig smalare’, något som dagligen utnyttjas.
Road av mode å stil och med god smak i bagaget ser jag mig själv som en ambassadör för alla kvinnor som önskar klä sig snyggt och hitta sin egen 'look'.

Avslutningsvis skulle jag kunna skriva att jag en dag bestämde mig för att göra något åt eländet men det är inte sant, har inte gjort något särskilt faktiskt.
Eller, jo vi har nog konsekvent ätit mer med GI-inriktning, dvs. mer grädde, smör å allt annat smarrigt som klassas som kaloribomber…
Nåja, man ska bjuda på sig själv - här har ni mig anno 2006

Knubbisen
/Carina


5 kommentarer:

 1. Du är fin oavsett hur. För min del handlade min viktuppgång om att jag inte såg mig själv som just överviktig. Inte ens när jag försökte...

  Vilket resulterade i mina 40 kg som jag nu blivit av med. I dag när jag ser på bilder av mig själv från den tiden undrar jag hur jag inte kunde se det.

  Tror det beror på vilka glasögon man tar på sig...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Det spelar ingen roll vad jag skriver här, det finns alltid en risk att det blir fel :-)

  Strongt av dig att gå ned i vikt och byta kostvanor, det är inte så himla lätt inte.
  kram

  SvaraRadera
 3. Konstigt att du ser lika smal ut i ansiktet. Jag får trippla hakor när jag lägger på mig. Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du är fantasiskt snygg! Tycker det är stort gjort av alla som ändrar sina kostvanor. Jag hade behövt ändra lite på min fast räknas godis och kakor till kostvanor???? ;) Jag är makalös sucker för just godis och kakor. Just nu är min karaktär i botten just på det området. Men jag får ta och sparka mig i häcken. Tränar gör jag men inget händer....konstigt va?

  SvaraRadera
 5. Med eller utan extra kilon, huvudsaken är att man står ut med sig själv. Har själv minskat 34 kg.
  På tal om campadre... Nä, fanns inget just nu. Hade det varit för en månad sedan hade det varit annorlunda.
  Kram

  SvaraRadera