CLE1960 - Instagram å jag liksom!

torsdag 5 augusti 2010

Livselixir

Satt och funderade över saker som jag inte kan vara utan, sådant som behövs för min dagliga överlevnad.
Kom fram till att man kan dela in dessa behov i två olika kategorier, de saker som man fysiskt inte kan vara utan och de saker som man mentalt inte kan leva utan.
Mina fem dagliga livselixir av de mer fysiskt betingade slaget är följande;
1) Brun-utan-sol, denna produkt står på hedersplats i badrumsskåpet, tilläggas bör att den under sommarmånaderna får en något mer undanskymd plats. Men utan denna gudabenådade vara kan jag inte leva, vid utebliven regelbunden användning ut jag ut som en illamående mongol.
2) Mascara, att klutta på lite svart på ögonen är ännu ett dagligt måste, känner mig sååå mycket snyggare och är redo för ’oväntat’ uppdrag.
3) Läppglans, de e jag och Maria Montazami liksom…
4) Parfym, att gå hemifrån utan en doft är som att hacka lök utan att gråta…
5) Sist men inte minst, ’den dagliga noppningen’.
Är man född med gener från apornas värld börjar och avslutas varje dag med en omgång med pincetten. Om jag någon gång blir oväntat onödigt rik kommer jag lägga en stor del av kapitalet på att ta bort oönskad hårväxt permanent. Denna procedur upptar en gigantisk del av min vakna tid (allt för stor del…) – är toknojjig och helt fixerad vid att ta bort minsta antydan till hårstrå som har fått för sig att pryda en mindre smickrande plats i mitt trollika ansikte :(

För övrigt är kärlek och vänskap magi och Perre mitt livselixir.

Skäggiga damen
/Carina

Unplugged...

6 kommentarer:

 1. Du måste då vara väldigt flitig med pincett för skäggiga damen skulle jag aldrig kalla dig för :-)

  SvaraRadera
 2. Mascara och pincetten överlever inte jag utan heller. Har ögonbryn som en neanderthalare så det plocks en del här med. Har även till min stora fasa hittat strån på HAKAN! Har du hört nåt så jävligt! Jag skyller på barnen;) Har blivit hårigare efter var unge...Kram

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha trodde det var mej du skrev om. Skönt att höra att jag inte är ensam om denna noppgalenskap. Vilken BUS använder du i ansiktet? Har provat ett par olika men jag får plitor av båda och tonårshy känns ju mindre intressant som (nåja) vuxen .
  Linda - vänta bara - det kommer mer ju äldre man blir......
  Kram

  SvaraRadera
 4. Många av de sakerna jag med använder... :)
  Super fin är du.

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5.  Åsa
  Jajjemen, är en riktig arbetsmyra med pincetten.
  Säger ju att jag tillbringar mycket av min vakna tid med att ta bort ohyra från hakan.
   Linda
  Voine, voine.. ögonbryn – om det bara vore igenväxta ögonbryn som skulle ses om. Näe har talar vi både mustash och pipskägg. Och nej, jag överdriver inte och skyller för övrigt inte på barnen heller (funderar på att skylla mina gråa hårstrån på sönerna, funkar det?).
   Anne
  Ahh, en likasinnad :)
  Som sagt, är sjukt beroende av förstoringsspegel och pincett, har alltid dessa attrialjer med mig i handväskan. Ang. BUS så använder jag LÓreals stora tub som är tänkt för kroppen, den är inte så fet och ger dessutom en perfekt färg.
   Tina
  Tackar och bugar, om du nu syftar på den rätt avskalade bilden som jag hade med i inlägget (där för övrigt inte något stubb syns).

  Kram till er alla
  /Carina

  SvaraRadera
 6. haha, tackar för himla rolig läsning. Har ju inte gått igenom ALLT men jag har kommit framtill att vi har en hel del gemensamt av det du skrev i inlägget =) Å jag skickade precis ett vanligt mejl till dej =)

  Å jag håller med Linda ! haha, ett såntdär döööölångt strå, som bara kommer över natten haha.... Så jepp, min rosa pincett från Kicks är en trogen följeslagare ;-)

  Ansluter mej som en stalker om det är ok =)

  SvaraRadera