CLE1960 - Instagram å jag liksom!

måndag 30 augusti 2010

Sommarens tre favoriter

Butikerna fylls med höstiga härliga färger och vi klädtokiga lockas in i tron att hösten är något positivt – men icke, inte vill man att sommaren ska ta slut?
Tyvärr spelar det ingen större roll vad jag tycker – sommaren tar slut vilket som.
Just nu befinner jag mig som bekant på varmare breddgrader och även här märks att högsäsongen är över och någon slags höst är på väg.
Gillar det här lugnet, tycker om stämningen som infinner sig på en turistort när besökarna åkt därifrån, har ingen som helst lust att åka hem (tack å lov först på lördag), fast även här spelar det ingen större roll vad jag tycker – hem måste jag vilket som!
Bra sak med värme är att favoritutstyrseln ’klänning med bara ben’ flitigt används (ser ni mig med klänning och sommarstövlar beror det på att jag har orakade/ovaxade ben, bara så ni vet).
Klänningstoka som jag är roade jag mig med att lista sommarens tre favoriter.
De kommande tre dagarna kommer jag presentera dessa.
Enkelt tänkt kunde det vara Perre, Sebban och Loppan (vilket på sitt sätt är rätt) men just i det här fallet pratar vi sådana väsentligheter som kläder.
Denna sommars topp-tre-klänngar kommer att presenteras här.
Imorgon kommer tredje platsen, på onsdag andra platsen och ’what a surprice’ på torsdag kommer ’number one’.

Until next time,
Simma lugnt
/Carina

5 kommentarer:

 1. Perfekt! Ser fram emot en eminent lista (-; Kramar

  SvaraRadera
 2. Åh vad spännande att följa dina favoriter :-)
  Hoppas att semestern är underbar =)
  ♥ Åsa

  SvaraRadera
 3. Spännande med lista,,, :)
  Ha en toppen semester.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag är barnsligt förtjust i listor. Och att försöka gissa i förväg är också en lite favoritsyssla jag har. Tvåan och trean är ju osäker på men däremot blir jag grymt förvånad om ettan inte är en länge jagad dröm i kalasförpackning... ;o)
  Njut för sjutton nu! Hösten är på g i landet norröver... :o( KRAM!

  SvaraRadera
 5. Passa på och njut för här hemma är det höst i luften. På morgonen när jag går med Dessi (Carinas hund) på promis så är det ljummet så koftan är på. På eftermiddagen är det varmare och koftan åker av och kortärmat på. Sen på sista kvällsrastningen är det rejält kallt så både kofta och jacka tas på.
  Bara så du vet läget Carina, så passa på att njuta av klänning och bara ben. Igår kväll tog jag tom på mig jeans.De gånger jag haft långbyxor denna sommar går att räkna på ena handen. Dessi hälsar att hon mår bra och har det bra:)
  Kramiz

  SvaraRadera