CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 25 augusti 2010

En onsdagsrepa

Hade tid hos gynekologen idag (okej, det kanske är lite mer information än vad ni behöver), det isig är sällan trevligt men idag var det en positiv händelse.
Min gamla pålitliga dam hade gått i pension så nu väntade en ny förmåga, stegade in i väntrummet och möttes av andra väntande patienter.
Sätter mig ner och på sedvanligt maner iakttar man de andra i väntrummet, ganska omgående utbrister en dam med stickning i näven, ’men guu vilka snygga stövlar du har' (mina svart stickade UGG), tack säger jag och brister ut i ett stort leende. Damen fortsätter att syna mig och tjoar glatt att hon både gillar min blus och min väska (båda Mollysar) – mitt smile blev om möjligt ännu bredare så det var med glad steg jag klev in till doktorn.
Den nya läkaren visade sig vara en klippa och vi pratade resor mer än livet ’under’ (vet inte om det är bra eller dåligt, för det är väl ändå därför man är där?).
Hon informerade mig om att jag nog kunde förvänta mig en å annan förändring gällande både det ena å det andra, ’jag var ju nu i den åldern’humpf

Glad i hågen likt en ung Mary Poppins dansade jag vidare i regnet med paraplyet i högsta hugg.
Passade på att göra Farsta Centrum, hamnade på Kapp Ahl och provade lite blusar/tunikor.
Med en 25% rabattlapp i näven kunde jag inte motstå en av dem – gissa vilken :)

Regndanserskan
/Carina7 kommentarer:

 1. Den översta ser ut som en klockren Carina! Inte är det roligt med "fittkikaren" (ursäkta om jag är lite vulgär) men nödvändigt i bland....Kram!

  SvaraRadera
 2. Klurar på om det är den första eller den sista, men någon av dem, för enligt mig var de det klockrenaste på dig.
  Om jag ska sluta feglira på 50% och istället tala absoluta klarspråk så faller min gissning/förhoppning på den sista bilden, klart skitsnyggast! :o)

  SvaraRadera
 3. Den sista lägger jag min gissning på. Trevligt med stickade tanten. :D

  SvaraRadera
 4. Men vilken köpte du nu? Alla vr ju fina men jag tror den översta fick följa med dig hem.

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 5. Halloj! Jag tror att jackan kommer att funka hela vintern, fodret känns så otroligt varmt och gosigt. Den är nog något stor i storleken känns det som, galet härlig jacka!!!

  Härlig person du träffade på. Sånt gör en glad hela dagen! Kramar

  SvaraRadera
 6. Ska genast rusa ut på stan med min kupong i näven! Jag pillade lite på den sista häromdagen men orkade inte prova för att kolla hur den såg ut på. Tack för att du gjorde jobbet ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Den andra var snyggast! Vad hade du på dig som du fick sånna komplimanger av? :)

  SvaraRadera