CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 20 augusti 2010

Förbaskade flygfä...

Vet inte hur det är hos er men här är vi totalt invaderade av hemska små kryp.
Myrorna kommer i kolonn om två och tvestjärtarna smyger in så fort man vänder ryggen till, men värst av allt är dessa avkommor till mygg som utan hämningar omsvärmar mig och allt levande som vistas utomhus eller utomhus å utomhus, om det vore så väl, nej då dessa små kräk surrar utanför dörren och vid minsta antydan till öppning tränger de sig emellan, bänder upp dörren och pressar sig in.
Dessa massklonade flygfä är snäppet mindre än de traditionella myggen, de gör ingen skillnad på dag som natt, de är ljudlösa och de är tusen gånger snabbare, getingar förefaller i sammanhanget som beskedliga svärmorsdrömmar.
Likt kamikazepiloter sätter de in attacken mot oss in´t anande värnlösa människor, de biter sig fast och sprutar gift in i våra oskyddade kroppar – gaahhhhh…
Fy fabian vad jag hatar myggor - tacka vet jag västkusten!

Idag har jag inte fått många knop gjort.
Varit i centrum en sväng, hittade ingen inspiration där heller, åkte hem…


Lelös orkeslös meningslös
/Carina

7 kommentarer:

 1. Jodå, vi har en hel del av mygg, knott och andra äckliga flygfän. Men nu har det varit frost här så då kanske dom kolavippat och håller sig borta tills nästa år.

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Här är det mest en mängd trötta getingar som ligger på golvet, inte skönt ihop med bara fötter.
  Ang. ditt förra inlägg så tycker jag att den märkliga dubbelmoral som frodas i samhället nu är någonting djupt allvarligt.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 3. Inte så mycket mygg, men getingar är vi invaderade av. Feta, slöa, äckliga getingar som kommer in och surrar runt på golvet:( Usch! Kram

  SvaraRadera
 4. Vi har fått en massa jävla blomflugor eller bananflugor. Så jädrans äckliga! De jävlarna förökar sig åsså - fort som fan!

  By the way - det är helt klart mer än du som är ute och cyklar.... :D
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du är alltid lika snygg, jag har samma garderob som för 6 kg sen... du hörde rätt.. dags att shoppa snart. Kram

  SvaraRadera
 6. Jävlar i havet vilka grymma bilder du visade i förra inlägget!
  Var stolt, skit i snacket för de som orkar hålla på att gräva i sådant är bittra idioter utan egna liv... Du rockade fett då och du rockar fett nu! You are the queen!
  Och om möjligt så gillar jag dej ännu mer nu för att du rör om i svenssongrytan ;o) I love it!!!

  SvaraRadera
 7. Jäklar vilken snygg kombo!!! Lila är en färg jag liksom glömmer, men det är förmodligen för att jag inte passar i det. Du är ju galet snygg i färgen däremot!

  SvaraRadera