CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 13 oktober 2010

En fråga?

Hallå alla mina läsare, jag har en fråga till er!
Har klurat en del, suttit på kammaren och funderat, tagit långa skogspromenader och tänkt (allt detta utan att på något sätt gå till överdrift…)
Snart har jag bloggat i två år, en droppe i havet för vissa en hel livstid för de som är födda -08.
Frågan gäller mest, eller kanske bara de som själva bloggar, ni andra får naturligtvis också svara – för alla har vi rätt till en åsikt här i världen.
Så till frågan, ’Läser er partner din blogg?’

I mitt fall blir svaret nej!
Eller, nja/njo… med jämna mellanrum brukar jag slänga iväg frågan till Perre, ’har du läst bloggen?’
Han brukar då kika på mig, se något frågande ut och svara; ’Nej, är det något som jag bör känna till?’
Allt som ofta finns där inget särskilt att förtälja men som den förstående man han är brukar han efter min uppmaning plikttroget skumma igenom mina senaste inlägg.
Han läser och ler, fnissar och ger mig beröm för det jag skrivit – då blir jag glad, sånt är bra :)
Men nog vore det en smula kul om han läste bloggen lite mer regelbundet, för hey, hey hey… det är ju här som mina böner publiceras.
Jag försöker i mina inlägg då och då trycka in några förtäckta önskningar, dolda budskap eller riktade förhoppningar om både det ena och det andra – men icke, inte en enda reaktion, nattsvart liksom.
Nu är jag i ärlighetens namn något osäker på om detta fenomen är bra eller dåligt?
Så, låt höra – vad tycker ni?

I wish
/Carina

11 kommentarer:

 1. Morning!

  Jag tror minsann att han smygläser för ibland när jag vill berätta nått som rör Mollysfären märks det att han redan visste. DÄREMOT fungerar mina sk. dolda budskap till honom ALDRIG. Nu har min make renrakad skalle men man skulle kunna tro att han spelar blond.

  Good or bad? Tja.. det är kanske vettigare att önska saker direkt från källan?

  Njut av dagen!
  //Bina som Vab:ar fortfarande och därmed har massor av tid över plötsligt.

  SvaraRadera
 2. kopia på svar ifrån min blogg:

  CLE.. jag hoppas inte du tolkade mig fel... jag tror inte på allvar att du önskar allt via bloggen ;) ...synd att han inte tjyvläser... det brukar ändå funka med nötningsmetoden. Tror jag skall testa det.. älta älta älta.. och se om det till slut kanske funkar - vad tror du?

  SvaraRadera
 3. Nej, han läser inte, han har absolut inget intresse i kläder. Han hade nog velat läas om jag skrivit om andra saker tror jag.

  SvaraRadera
 4. Tror banne mig det första han gör på morgonen efter att ha kollat sin mail är att besöka min blogg.

  Dolda budskap, nja det behöver jag inte då han är relativt lättmanipulerad...tyvärr lär han tycka samma sak om mig men jag vet ju att jag har rätt. ;-)

  Vad skulle jag spana på i Glasriket åt dig, nån Molly eller nåt annat?

  Kraaaaam

  Näää, har inte fixat forumet än, ska käka lite först.

  SvaraRadera
 5. Men mina Damer! När ska ni lära er att vi inte fattar era sublima försök till att väva in det vi borde fatta i nåt som vi inte förstår oss på? Ge oss istället raka besked om vad ni vill, allt blir mycket enklare :-)
  varma hälsningar, MatsA

  SvaraRadera
 6. Inte läser jag Lasses blogg ständigt, han skriver inte riktigt om sånt jag tycker är kul, det kan ju vara samma för Perre :-)
  Jag håller på MatsA's linje, säg konkret... detta vill jag att du köper till mig :-)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Nix han läser inte min blogg. Han hånade ett foto av mig tidigt i våras. Riktigt kasst. Han vet inte vad min blogg heter och det krävs nog en del noggrannt googlande för att försöka lista ut det, men han är inte den typen.

  Han vet att han kanske får läsa den i framtiden, men bara kanske.
  Raka besked är det enklast. Tex "Jag gillar blommor och jag uppskattar väldigt att jag får blommor då och då, men speciellt på födelsedagen och bröllopsdagen". Det funkade, jag får alltid blommor då (tror dock att det går att beställa en slags prenumeration på buketter = hett tips till er killar som läser här. Det är få tjejer som inte gillar att få blommor).
  Snacka om att jag kom ifrån ämnet nu ;)

  Kram från V

  SvaraRadera
 8. Min man blev ju inte speciellt glad när jag sa att jag skulle starta en Molly-blogg. Han tyckte nog att jag var lite crazy redan som köper och säljer Odd Molly kläder hela tiden och alltid har något nytt på gång.

  Jag vill inte att han ska läsa min blogg och jag hoppas att han inte gör det heller. Han vet att den finns och vad den heter men jag vill egentligen inte att han ska ha helt koll på vad jag köper och därför hoppas jag att han inte läser den. Han säger själv att han inte har varit inne på den eftersom jag har bett honom och låta bli, men jag vet inte....?

  Bloggen startade jag för mig själv och för att den kändes skönt att finna någon att dela sitt lite galna Molly beroende med där ute i cyberspace... Ger inte min man några hintar på bloggen, men har bett honom rätt ut och köpa något plagg till mig ibland som jag verkligen velat ha men inte haft råd till....

  Gillar din blogg!!
  Kram.

  SvaraRadera
 9. Nu skriver jag inte en blogg som du men om man närmast kan jämföra lite så har jag min logg här på FB..och ja, min Partner läser min logg..men inte för att snoka..utan för att vara en del av min värld och vänner..han vet ju allt ändå i och med att vi pratar om allt! Men att läser..det gör mig bara glad! Men börja lägga in lite småsaker som även han är intresserad av så kanske intresset väcks? Kram

  SvaraRadera
 10. Tacka för ALLA kommentarer.
  Å vill bara tilägga att självfallet frågar jag Perre öga mot öga om det är något särskilt som jag vill ha, menar mer att det vore schysst med en vink i bloggen som sedan bara 'råkade' droppa hem =)

  Å MatzA :)
  När ska ni karlslokar fatta att vi kvinnor inte alltid vill ha allt med raka besked, ni får gå en kollektiv kurs om orden 'Underton' och 'överaskning' ;)

  Kram till er alla

  SvaraRadera
 11. Kan säga att här funkar det inte alltid även om man är rak. Det går liksom inte in. ;)
  Tror min man läste lite innan iaf men har ingen koll just nu. Har förresten provat även att önska via bloggen men inte funkade det iheller. Jag tror jag har förstått läget....vill jag ha något får jag skaffa det själv och det är precis det jag gör. :D :D

  SvaraRadera