CLE1960 - Instagram å jag liksom!

torsdag 7 oktober 2010

Å här stövlar man på...

Nej, det här är inte den lokala skoaffären som har rea, jag har inte fest och det är inte några arga grannar som dumpat sina avdankade dojjor på vår tomt, jag har inga tonårsdöttrar att skylla på eller för all del inte Perre heller (som inte ens äger ett par gummistövlar).
Planerar inte att delta i något mästerskap för stövelkastning och har inte fler fötter än två.
Detta är det slutgiltiga beviset på mina laster, jag är en simpel enkel skomissbrukare skofetichist eller i det här fallet, en stövelfetichist.
Bestämde mig för att göra en höstrokad, ni vet – sommar ut och vinter in (även om det är att föredra sommar in och vintern ut).
På trappan mellan husets olika förvaringsutrymmen möttes dem, de ljusa och de mörka, de grova mot de nätta, de höga och de korta – tillsammans blev det 25 par!!!
Detta var vad huset kunde erbjud när det gäller boots och stövlar, vågar inte ens tänka på vad slutsumman blir om jag lägger till även skor och sandaler, herrejisses…

De e till att sko sig på min bekostnad
/Carina

7 kommentarer:

 1. haha, du är värre än mej ju när det gäller stövlar ;-) MYCKET värre ;-)
  Å morsning själv snäckan :-)
  ♥Åsa

  SvaraRadera
 2. *asg* guuuud va skönt då kan jag alltid skylla på dig när jag köper skor och Fredrik säger något om att jag redan har så många.

  - Näää, jag har inte lika många som Carina. ;-)

  Fast många har jag men de flesta är på vinden i någon kartong och väntar på att bli moderna igen. *hihi*

  Ring mig på förmiddagen i dag om du har tid, jag drar bort över helgen.

  Faktum är att jag är sugen på ett par nya boots...frågan är bara hur jag ska finansiera, kanske en drive på Tradera igen.

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 3. Oooooooh.... paradiset... med risk för att låta lite pervers så måste jag erkänna att den där bilden får mig att vilja rulla omkring på golvet och bara spinna! I LÖÖÖÖÖV stövlar! Det enda som saknas där är väl ändå ett par träskoboots va? :-P

  SvaraRadera
 4. Det är kanon med många skor, ett par för varje dag i månaden ;-) vilken tur att ni har ett stort hus så att ni får plats med allt. Kram

  SvaraRadera
 5. Man måste väl få ha någon last;)

  Till Saloon dress köpte jag förstärkningsband hittade i en sy affär. En rulle som jag klippt bitar efter behov och strykt på, över sömmarna. Funkat väldigt bra på min klänning

  SvaraRadera
 6. Oh lövly! För många skor och stövlar går inte att få! Bra smak också du!

  SvaraRadera
 7. Underbar samling:) Kan aldrig bli för många stövlar i ett hem..
  Kram

  SvaraRadera