CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 26 oktober 2010

Hallå tiden, anyone?!?

Det är helt galet, vem tusan har börjat sno min tid?
Jag minns då jag hade ett fullspäckat schema och ändå hann med hus, hem, ungar, jobb och mig själv.
I princip borde jag nu ha hur jädrans mycket tid som helst men något verkar ha hänt, någon eller några (börjar ana nå´n form av komplott) har systematiskt börjat stjäla en timme här och en timme där vissa dagar har denna utstuderat elaka varelse eller väsen börjat sno lång sammanhängande tid, det här börjar kännas smått olustigt.
För inte allt för länge sedan fanns där tid till att surfa, blogga, städa, plocka, träffa vänner, gå långa promenader, göra storkok och inte minst… söka jobb, tror ni att jag hinner hälften av detta nu???icke!
Det är sjukt hur dålig jag är på att utnyttja min lediga tid, det känns som om jag ligger steget efter med det mesta mest hela tiden.
Jag kan sakna den tiden då tiden räckte till alla, då tid inte var något problem men med tiden ändras ju allt och var sak har sin tid. Det kanske ligger i tidens anda att vi tidsoptimister lever i olika tidzoner och vår bästa tid är möjligen nu och min tid kommer väl tids nog.
Som i förmiddags, skulle träffa min underbara coach 11.15 vid Globen, min vana trogen sov jag till 09.00. Tvingade mig upp, fikade, gick en lång vända med vovvan, jag hade ju så nedrans god tid på mig…. Hem och kollade av mail och post, svisch - klockan var 11.00 och jag var sen.
Hemma vid 13.00, åt lite – satt och var 'nyttig' vid datorn, iväg och handla, svisch så är klockan 18.00 och jag har inte hunnit bädda, duscha eller förberett någon middag.
Nu hinner vi förvisso inte äta någon middag då Perre jobbar och inte kommer hem förens 19.00 vilket är samma tid som höstmötet för samfälligheten som vi bor i börjar.
Pust, som gammal föreningsmänniska vet jag vikten av att gå på möten men hualigen, fy fabian vad trist det ’kan’ vara och med dessa ord vågar jag tusan inte skolka.

Uppdatering 20:30 - jaha... då har man ändrat datum för mötet.
För en formalist som jag är detta en stor plåga i min ordningssamma värld :)

Tidsoptimisten
/Carina

7 kommentarer:

 1. Haha..det där känner jag igen!! Alltför väl dessutom.. Vad är det som händer, är det en tjuv i farten trots allt..? Eller är det åldern!?
  Trevlig möteskväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du har hämtat dig från nattens spännande strömavbrott.
  Snygg idag är du och ser utvilad ut tycker jag.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Äh ,jag skrev på fel inlägg ;-) Men dagen outfit var den jag syftade på iallafall!

  SvaraRadera
 4. Jo tell me about....

  Det säger ju bara swisch när man klivit upp på morgonen.

  Åh herregud förresten, klockan är 2 över 8 och här sitter jag och inte har lagt Esme. Hon sitter mittemot mig på den andra datorn och surfar på Bollibompa, äpplet faller inte.....

  Ha nu en mysig kväll!

  Kraaaaaaam

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Gör ett inlägg här istället för det förra.
  Tack för snälla ord och tack själv för vansinnigt trevlig sällskap med lunch och prat. Gick vidare till Mathilde och stog och klämde på den snygga svarta sjalen länge och väl, lämnade kvar den och gick tillbaka till Åhlens och provade en liten drös, blev så velig att det inte blev någonting. Typiskt.
  Det där med tiden är skrämmande, eller också är man bara lite mer avslappnad.
  Kramar från Eva

  SvaraRadera
 6. Ja tid har man nog alltid för lite av tyvärr. Jag hoppas dock på att det du skriver inte är sant;) Jag måste få bättre tid när barnen blir större..
  Kram

  SvaraRadera
 7. Känns som om tiden bara går fortare för varje år. Är det ett ålderstecken eller bara så som det är nu för tiden i dagens samhälle? Inte vet jag. När jag sitter vid pc:n så säger det bara svisch och någon har dragit fram klockan i raketfart.
  Kram

  SvaraRadera