CLE1960 - Instagram å jag liksom!

torsdag 28 oktober 2010

I området...

…där vi bor finns en riktig gringumma.
En rejäl ragata som gör vad hon kan får att sprida olust omkring sig.
Hon är så tråkig att mjölken surnar i kylen när hon går förbi, hon dricker säkert citronte till frukost, käkar taggtråd till lunch och små barn till middag. Är hon sugen på något till kaffe sätter jag pengar på att det blir bittermandel.
Egentligen tycker jag lite synd om henne, fy fabian vad trist liv man lever om man har sådant behov att ständigt vara otrevlig mot andra.
Här om veckan var jag runt och satte upp tjusiga affischer om Go Bananas i Stockholms södra förorter bl.a. satte jag upp en på den stora informationstavla som finns vid vår busshållplats – en person såg mig, en person.
Nu är just denna affisch bortriven, just denna… alla andra sitter vackert kvar men ’min’ affisch är borta, jag säger inte att jag vet vem som tagit ner den… men ’host host’, jag har mina aningar.

Härligt med folk med humor!
/Carina

5 kommentarer:

 1. Tror nästan inte att det är sant, hur orkar folk med sig själv egentligen? Tänk bara vilken energi det måste kosta vederbörande att vara så grinig och reta sig på allt/alla.

  Sätt genast upp en ny och kolla ofta att den verkligen sitter där, lägg ett exemplar i hennes brevlåda med. =)

  Hoppas allt är bra med trollet, vi har ju snart dödat en vecka till i våra liv. har vi fått något gjort då? Nja, det beror på hur man ser det. Allt här i livet är ju relativt. ;-)

  Var rädd om dig!

  Kraaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 2. Satkärring! Håller med Javabönan, släng ner en poster i brevlådan;) See you soon! Kram

  SvaraRadera
 3. Mästerdetektiven Carina med blodhunden Dessi får ta sig an fallet. Sätta upp en ny affisch och hålla span på ev misstänkta. Hoppas fallet löser sig, annars får du ta hjälp av Efterlyst eller Leif GW Persson.
  Fy bubblan så dåligt gjort den som gjort så :(

  SvaraRadera