CLE1960 - Instagram å jag liksom!

lördag 23 oktober 2010

Nå, hur var hon då, den där Javabönan?

Bestämde att jag skulle plocka upp henne i Solna Centrum, snövädret till trots sladdade jag på sommardäck iväg från stadens södra delar till obruten mark norr om stan.
Vi hade bestämt att jag skulle höra av mig när jag var på plats.
Parkerade min lilla, numera lätt tilltyglade bil och satte kos mot centrumet – alla som varit i Solna Centrum vet att detta är ett gigantiskt inomhuscentrum som kan vara nog så svårt att hitta i.
Gick in genom svängdörrarna, framför näsan i den stora lokalen spikade jag dem, på en bänk såg jag ett yrväder till unge och en kvinna i röd LottaLotta som satt djupt försjunken i sin mobil, jag stegade fram ställde mig framför dem och säger med hög glad stämma ’SURPRICE!!!’, Maria tittade tveksamt upp från sin mobil och i blicken kunde man ana ett uttryck för ’vad-är-det-för-galen-stockholmare-som-kommer-här-och-gapar’, sen såg hon att det var jag =)
Tänk er filmen ’Masjävlar’, har för mig att en av dem hade denna ljuva dialekt (eller nja, i filmen hade väl alla det) och hade rätt bestämda åsikter och ett stort varmt hjärta – det var Maria, hon var precis så go som jag hade hoppats på och tänkt mig å söt :)
Nu har vi iofs talat i telefon ett antal gånger med det är alltid skillnad att ses i verkligheten.
Å så fick jag fina presenter, en ljuvligt vacker (och till köket matchande) ceriserosa orkidé och några läckra miniprydnadspumpor – tack allra snällaste.
Eftermiddagen avlöpte med hur jädrans mycket snack som helst och det var med ett leende på läpparna som jag återlämnade henne till Herr Odd Fellow.
Är det inte fantastiskt så säg, tänk att en blogg kan göra så att man skapar nya vänner , alldeles sannolikt hade jag inte fått förmånen att träffa denna människa om det inte varit för det förenade intresset för Odd Molly kläder OCH på måndag ska jag äta en Mollylunch med en för mig mycket spännande människa Eva Solidjädrars vad livet kan vara trevligt.

Vännen
/Carina


2 kommentarer:

 1. Visst har hon go dialekt:) Du har en lika trevlig bekantskap i Eva! Och om du inte är strängt upptagen så kan du få dras med mig och Moa torsdagen 4 november, då hon och jag ska ta bussen till Stockholm och vara storstadsbor för en dag....Kram

  SvaraRadera
 2. Haha,.....huuu så hemsk jag ser ut =)

  Tack så hemskt mycket Carina för en underbar dag!

  Det var så härligt att träffa dig att jag alldeles glömde att titta på dina Mollysar. Nu måste jag ju komma tillbaka. *hehe*

  Det var förresten ingen röd lotta lotta utan förra vinterns nylon parker coat. ;-)

  Nu har vi landat i Gammelbo och jag tvättar och lullar runt, är för trött för att ens blogga efter veckans äventyr.

  Vi kom hem vid halv nio i går och nej, det fanns ingen snö hos oss.

  Vi bara än en gång tacka för den kanongoda maten och en underbar eftermiddag med socialt umgänge med trevlig kvinna. Vilket är något jag inte är så bortskämd med nu för tiden.

  Ha det nu en kanonmysig lördag!

  Kraaaaam

  SvaraRadera