CLE1960 - Instagram å jag liksom!

torsdag 2 december 2010

Ingen höjdare!

Alltså, förstå mig rätt.
Jag gillar stand up. Mycket.
Bortsett från det roliga och trevliga i att träffa ’gamla’ bekanta kändes gårdagen lite sådär. Smått avslagen.
Ni vet när saker är bra fast man inte riktigt uppskattar dem. När spagetti är det bästa man vet men den ändå inte smakar eller tröjan man köpt är supersnygg men den ändå inte passar. Så var gårdagen.
MC Svenne körde sina väl inarbetade fyndiga tricks, JanneW häcklade byggjobbarpubliken på sitt träffsäkra sätt, David Druid var suverän men publiken i ’fel’ ålderspann och Kodjo avslutade på sitt kvicka och spirituella sätt. Fann inga fel.
Kanske var det att jag sett det mesta tidigare. Kanske var det sviktande antalet gäster. Kanske var det gästernas antingen uttråkade miner eller överförfriskade kommentarer. Men gårdagen var ingen höjdare. Ledsen, men så var det. Så kändes det. I alla fall för mig.
Det positiva var en härligt underbar krämig pasta penne gjord på strimlad biff, paprika, champinjoner, rödlök, purjo och en fantastisk sås gjord på grädde, pesto, vitlök och parmesan.
Ingen kan klaga på Helenes mat. Ingen.

Idag ska jag besöka mamma.
Det har blivit några vändor mellan Fagersjö och Näsby Park.
Sen ska jag hem och fortsätta mitt igår påbörjade nyvaknande intresse för konditoryrket.
Någon bagare har jag aldrig varit.
Inledde starkt med vanilj-och kokoskola. Fortsatte med choklad- och bailystryffel för att avslutningsvis skapa vit chocklad-och limetryfflar.
Den första blev för mjuk. Den andra blev perfekt (om än inte riktigt runda) och den tredje varianten har i detta nu ännu inte stelnat. Tips???

Konditoraspiranten
/Carina

3 kommentarer:

 1. Mmmm julgodis...jag kommer bums ;-)


  Kraaaaaaam

  SvaraRadera
 2. Hej snygging! Nu har jag hittad jobb till dig. Om Odd Molly inte väljer dig går de miste om stjärnan de inte visste om så de så fint skriver.

  http://blog.oddmolly.com/2010/12/social-media-new-job-posting-hq.html

  Kram

  SvaraRadera
 3. Maten lät ju himla god:) Ja, det är kjolarna jag köpte i Stockholm som säljs. Så där är det när man är lat och inte orkar prova.....Snygg du är i håret i dag! Kram

  SvaraRadera