CLE1960 - Instagram å jag liksom!

måndag 13 december 2010

Storleksbyte

Är ute med håven.
Håller tummar och tår. Ber till han där uppe. Och hoppas.
Jag hyser hopp om att det finns någon där ute som har en likadan underbar superfin Tenfold Knit Jacket #506 i bomull och färgen lila från kollektionen 'Amore Spare Integritas'.
Någon som har en storlek 3 och som på något mirakulöst sätt endast behöver en 2:a.
Jag köpte denna för en tid sedan av Mollymormor, det i förhoppning om att jag skulle kunna ha en 2:a. Men det är bara att inse, jag är något av en tjockesmockmaja och den är för liten över bysten. Jag behöver en 3:a. Så är det.
Koftan är i mycket gott skick.
Älskar den där koftan.
Snälla söta rara – hjälp mig att hålla utkik efter någon som har en 3a och kan tänka sig att endast behöva en 2:a.

Anybody out there???
/Carina
8 kommentarer:

 1. Tyvärr! Eftersom jag är en ännu större tjockesmockemaja så skiter det sig. Sen har jag ingen lila Tenfold heller iofs;) Ska hålla span åt dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Synd att du inte behövde en rosa. I ull. Från den där kollektionen med en sådan där på armen. Logga. Ros? Amore... nånting. /Novis

  För en sådan har jag. Och den är för stor.

  SvaraRadera
 3. Nej tyvärr!

  Ja, innebandy är jättekul att titta på! Själv har jag ingen kontition så jag skulle ALDRIG klara av att springa fram och tillbaka så där! Men du MÅSTE prova att göra knäckebrödsgodiset som finns lite längre ner i min blogg! Supergott! Co-Co var ju inte helt fel heller...;)

  SvaraRadera
 4. Tyvärr inte jag heller...men jag förstår dig, färgen är helt ljuvlig. Med tanke på ditt förra inlägg, "hang in there". Jag har informerat de jag har kontakt med i Hufvudstaden, bara så du vet, men det ser inte jätteljust ut precis just nu...

  SvaraRadera
 5. Åh, jag älskar den koftan. Såg den på en tjej häromdagen..så jag förstår dig, den är underbar.
  Om du inte får den bytt så köper jag gärna din tvåa :-)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Ljuvliga skapelse, hoppas du får napp!

  SvaraRadera
 7. ->MoralMadde
  Tackar å bugar, det gäller ju att lägga ut så många krokar som man bara kan, någonstans måste det väl ändå förr eller senare nappa.

  SvaraRadera
 8. Håller tummen för att du ska hitta den! Jag har fö köpt mig min första Tenfold och den är ju såå fiiin! En i ull vågar jag mig inte på dock. Eller fasen, kanske jag visst gör på rean kom jag på! :-)

  SvaraRadera