CLE1960 - Instagram å jag liksom!

torsdag 16 december 2010

Nää men...

Man har ju inte roligare än vad man gör sig.
Så vad tusan – man kanske skulle ta och köra en liten julträngselövning (det lär ju blir några fler närmsta veckan), menar det kan väl inte vara annat än hysteriskt mycket folk när Odd Mollys egen outlet startar upp i Barkarby.
OM priserna kommer vara som dem på Freeport kommer det sannolikt inte bli särskilt många köp (talar då för egen räkning – att butiken generellt kommer slå rekord råder det ingen större tvekan om). Men det vore coolt att säga att man var där, man för först man unik.
För vem vill vara en i mängden?
Det var väl för att vara just unik som man från början fastnade för detta fantastiska klädmärke. NU vet jag vänner som påstår att Mollysarna duggar tätare på deras arbetsplatser än vad både Gina Tricot, Kapp Ahl och HM gör. Och kanske är det så. För att vara exklusiv inom ’Mollynischen’ nu krävs de dyraste plaggen, de ovanligaste modellerna de kläder som ALLA initierade VET går loss på en normalbegåvad butiksanställds halva månadslön och lite till.
I och med detta konstaterande försvann alla mina chanser till att vara ensam i mitt slag.
Tänkte (nu ska man veta att tanke och handling i min värld inte alltid är samma sak) faktiskt ge mig på att vara där när de öppnar (vilket innebär att jag skulle behöva åka hemifrån samma tid som jag i normala fall stiger upp, klura på den...).
Skulle någon av mina läsare se en förvirrad lagom tjock trollik kvinna i sina bästa år bärandes en otymplig svart dunjacka och klumpiga skodon så vore det kul om DU hojtade till – detta är sannolikt (lämnar inga garantier) jag!

Sällsynt
/Carina

7 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar..
  Ursäkta att jag har dröjt med mitt svar.
  Jag tycker Ka-ching pocket dress är lika lång som Fonda dressen.
  Tycker den är på gränsen att ha leggings till.
  Klänningen är bara helt underbar.
  Synd att man inte bor nära Barkaby... :-(
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Nu i dessa Outlet tider är det faktisk bra att bo på liten ort. Här bor det inte mycket mollysar:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du har möjlighet att ta dig till Barkaby imorgon. Jag jobbar, annars hade jag självklart åkt dit. Tycker det är lite konstigt egentligen att de har invigning på en vardag för de flesta jobbar ju då. Nåja, butiken finns ju kvar även efter invigninge och då kanske de har fyllt på med extra många godbitar :-)

  Jag vill gäääärna höra rapport efter att du åkt dig imorgon. Superspännande!!

  KRAM och lycka till i trängseln

  SvaraRadera
 4. Vill ha full rapport om besöket sen! Synd att dom inte hade öppnat när jag och Moa var där. Men då har vi å andra sidan en anledning att hälsa på igen;) Kram trollet!

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha en outlet nära mig men det kanske är tur att man inte har det trots allt. Ska bli kul att läsa om det fanns något fint.

  SvaraRadera
 6. Det var ju tydligen hur mycket folk som helst på Freeport när OM öppnade där, så jag föreslår att du övernattar! Ta med sovsäck! Haha! Det blir lättare att känna igen dig också! "Om man ser ett troll vingla omkring, lite trött, med en sovsäck under armen, så är det du! ;)

  Ha en trevlig fredag!

  SvaraRadera
 7. Var ensam i butiken då jag var där på em :-)
  Kram Halvan

  SvaraRadera