CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 24 februari 2009

Fredag 2008-10-24 10:44 - Susse 45 år

Inspiration, ge mig inspiration…
Vissa veckor, trots att det hänt en del tryter inspirationen att skriva något nytt, roligt och intressant, orden faller liksom inte på plats …
Det är med en viss beundran jag läser andas bloggar och krönikor och känner jämförelsevis att mina fredagsrader framstår som rätt bleka, nåja.

Jag var hos tandläkaren förra veckan – inga hål
Perre var hos tandläkaren denna vecka – inga hål
YES YES YES !!!
Mina 'Hajvänner' stod i tisdags för en makalös vändning.
Bortamatch mot Bollstanäs, i början av tredje ligger man under med 7-3 men vänder till 7-7 vid full tid. Med 10 sekunder kvar i sudden gör man 8-7 – helt fantastiskt!
Det mina damer och herrar, det är underhållning och dramatik på hög nivå 

Perre har jobbat natt den här veckan, det brukar betyda att han i helgen sitter vaken till framåt 04 medan jag slocknar som en klubbad runt 22.00…
Förra veckan hade vi inbrottsförsök hemma, i veckan ringer en säljare för larm, hmmm… ren tillfällighet?

På lördag ska vi hälsa på en av mina äldsta vänner, Susse 'Tuttankamo' Wells, brukar säga att jag känt henne sen innan hon föddes vilket faktiskt inte är helt osant. Hon fyller 45 idag (grattis) så imorgon är det är dags att åka och kika hur hon har fått det hemma. Susse som bor i Huddinge (vilket knappast är världens ände) har jag nog inte hälsat på, på en sisådär 5-6 år, shame on me.
Jag är så urusel på att hälsa på vänner, totalt värdelös, har sagt det tidigare – det beror inte på ER det är jag som är den inbitne hemmaråttan, vore det inte för att jag var tvungen att gå hundpromenader, handla mat och jobba så skulle jag nog aldrig lämna mig borg.

Kram på er
/Carina
å Co

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar